Pijler 3: Achterhoeks

 

De Achterhoek is een verrassend innovatieve regio met diverse bedrijven die in hun marktgebied tot de absolute wereldtop behoren. Een deel van deze bedrijven heeft relatief vaak  huisvesting nodig. Voor nieuwe medewerkers die zonder aantrekkelijke huisvesting niet bij hen willen komen werken. Of voor werknemers die zij tijdelijk huisvesting moeten verschaffen. We richten ons met dit concept op hún werknemers.

Maar ook op creatieve ondernemers en kenniswerkers die overwegen zich in de Achterhoek te vestigen maar waar een definitieve stap nog wat extra inspiratie vergt en waar een vorm van collectief wonen een inspiratiebron voor kan zijn.    

Ook bouwen we dit project met Achterhoekse bedrijven. Waarbij we ruimte bieden om de technieken die gebruikt worden ook zichtbaar te maken voor anderen. Zodat het project op zichzelf venster van duurzaam Achterhoek wordt.  

Maar we gaan verder. Voor de bewoners die niet dagelijks en vooral korte afstanden moeten afleggen schaffen we minimaal één Brekr aan, voor deelgebruik. Een prachtig Achterhoeks innovatief product waar we ons graag verder mee profileren. Niet verkeerd ook langs de belangrijkste looproute voor de OV-reizende studenten. Er wandelen hier tweemaal per dag zo’n ruim 3.000 voetpassanten langs van of naar hun school of het station.

  

    De Brekr